Află părerea celorlalți despre RenoFix și împărtășește propria ta experiență

Renofix

Notat cu 5 din 5
aprilie 21, 2021

In ultimele 3 luni am avut sub observație 15 pacienti cu Microlitiaza sau Litiaza Renala(ecografie)la care am inițiat tratament cu Renofix(cura de 12 zile).
La următorul control ecografic al pacientilor am observat diminuarea dimensiunilor calculilor,urmând ca ei să repete tratamentul iar la 2 pacienti dispariția calculilor.
Recomand cu incredere Renofix!
Dr.Oana Gabriel-Policlinica Elga
Craiova

Oana Gabriel

Response from Renofix - Sanatatea Rinichilor Tai

Bună ziua, vă mulțumim și noi pentru recomandarea făcută către pacienții dumneavoastră cu produsul Renofix și ne bucurăm că acesta are efectele dorite!

Eficient, de incredere

Notat cu 5 din 5
martie 21, 2021

Recomand Renofix in litiaza renala, ITU,cistite neinfectioase, modificari ale ph-ului urimar, profilaxia recidivelor ITU….sunt foarte multumita de efecte, pacientii de asemenea! Ma ajuta mult in practica medicala sa am la indemana un asa produs care se preteaza la o patologie variata

Carmen neagu

Response from Renofix - Sanatatea Rinichilor Tai

Bună ziua, vă mulțumim pentru recomandarea produsulului către pacienți dumneavoastră și ne pare bine să auzim că dânșii au fost mulțumiți de efectele Renofix!

Renofix normalizeaza sumarul de urina

Notat cu 5 din 5
martie 15, 2021

Ca medic urolog am pacienti din mediul urban intens poluat care fac litiaza renala si infectii urinare chiar in conditiile unei bune hidratari, cu locuri de munca in birouri, hale de productie sau manipularea marfurilor.La acestia modificarile care apar in sumarul de urina pot semnifica stari patologice ale aparatului urinar, hepatice sau metabolice.Dupa 2 saptamani de Renofix se normalizeaza sumarul de urina si se amelioreaza din primele zile simptomele dureroase din colici si infectii.Un produs natural ,fara nefrotoxicitate, bine tolerat in cure indiferent de varsta!

Dr. Vîlcea

Response from Renofix - Sanatatea Rinichilor Tai

Bună ziua! Vă mulțumim frumos pentru încredere și vă dorim cât mai mulți pacienți ajutați de Renofix!

Experienta Renofix

Notat cu 5 din 5
februarie 2, 2021

Am prescris Renofix la 20 de pacienti cu Microlitiaza Renala.O parte din pacienti au revenit pentru investigații si rezultatele au fost excepționale.Dr.Khadra

Khadra G.

Response from Renofix - Sanatatea Rinichilor Tai

Bună ziua, vă mulțumim pentru recomandare și încredere, ne bucurăm că pacienții dumneavoastră sunt mult mai bine după ce au folosit RenoFix!

Foarte bun

Notat cu 5 din 5
decembrie 10, 2021

Cel mai bun tratament de pe piața din România pentru pietricele la rinichi, am incercat tot felul de tratamente si nu scapam de pietricele, pana am dat de renofix, iar dupa ce am făcut 4 cure la rând am mers la doctor pentru ecografie la rinichi, și spre surprinderea mea toate 10 pietricele au disparut, am rămas doar cu nisip, o sa mai iau renofix și scap si de nisip.

Mihai

Alta viata

Notat cu 5 din 5
decembrie 10, 2021

Este foarte bun.Merita cumparat.Am inceput sa urinez normal.Alta viata.Am sa revin cu o noua comanda Renofix.

Gabi Andrei

Buna seara ,,

Notat cu 5 din 5
decembrie 10, 2021

Buna seara ,Recomand acest supliment ,Renofix , Multumesc lui Dumnezeu ,si Donnului Doctor Constantinescu Stan ,,care la momentul potrivit am vorbit cu Dumnealui , Eram disperata pentru pentru ca nu mai stiam ,Ce tratamente sa mai luam sa eliminam metalele grele ,care erau in cantitati mari , Am urmat cu sfintenie sfatul Domnulu Doctor ,, Am administrat Renofix pana la 10 capsule pe zi ,, Urmate de lichide foarte multe sa pot elimina tot ,, Cand am inceput tratamentul am facut un set de analize ,,, Sa vad cantitatiile de Metal greu ,,Dupa 1 luna de administrat Renofix am repetat analizele ,,Sa vad valoarea de metale grele ,, Vreau sa va spun Nu mi a venit sa cred , Cand am vazut ca am eliminat toate metalele grele ,,, Care nu mi dateau pace ,, Si mi faceau probleme de sanatate ,, Acest Renofix face curatenie in Organism , Elimina toate toxinele ,,metalele , calculi renali , ,Multumesc din suflet Domnului Doctor ,,Am administrat si copilului deoarece a avut valori mai mari de metale grele ,, Organismul neoutand elimina singur ,,aceste metale ,toxine , Renofixul elimina toate rezidurile din organism ,, Vi l recomand din propria experienta ,,, Multumesc Domnul Doctor ,, Sa va de a Dumnezeu Sanatate multa Sunteti mare Savant ,

Eftimiu Marilena

A fost ok

Notat cu 5 din 5
decembrie 8, 2021

Am tot avut probleme cu rinichi și renofix ma ajutat foarte mult .

Mimi Budur

No Title

Notat cu 5 din 5
septembrie 21, 2021

Am folosit produsul.Pentru mine a fost forte eficient. Ma consider fericita beneficiara a efectelor produsului Renofix. Am revenit la o viata normala. Am început un nou serviciu, într-o noua profesie. Am deplina încredere în produs și pot afirma ca pentru mine a constituit un remediu salvator.

FINTINA CONSTANTINA

No Title

Notat cu 5 din 5
septembrie 21, 2021

Pentru familia mea, Renofix este un panaceu universal.
Tatal meu, cu afectiuni repetate ale rinichilor, a inceput sa ia capsulele in momentul in care a aflat (la varsta de 79 de ani) ca pentru cancerul de prostata pe care il descoperise, nu mai avea nicio solutie clasica eficienta de urmat. Rezultatul imediat a fost disparitia durerilor de rinichi, ale problemelor urinare, iar pe termen lung, dupa un an de tratament cu Renofix, starea lui generala era vizibil imbunatatita, arata de parca fusese la un centru de regenerare si intinerire..:) Acum, dupa mai bine de 6 ani, capsulele ii sunt nelipsite si este convins ca lor le datoreaza pastrarea starii de sanatate la maximum posibil pentru varsta lui.
Fiul meu, dupa o ecografie la rinichi care i-a evidentiat pietre la rinichi (cea mai mare avand 6 mm), tratamentul de numai 10 zile cu Renofix, i le-a topit complet. La vizita medicala la medicul ecograf, acestuia nu-i venea sa creada ca au disparut complet.
Desi Renofix este prezentat ca un remediu exclusiv pentru afectiuni renale, membrii familiei mele au apelat la el pentru probleme ale ficatului, diabetului, tiroiditei si altele, cu rezultate excelente.
Avand aceste evidente si tinand cont ca detoxifierea organismului este prima conditie pentru vindecarea oricarei boli, sunt convinsa ca Renofix este un adevarat ajutor pentru organism in incercarea lui de a-si pastra sanatatea.
Il recomand cu mare incredere!!

Dana Munteanu

Recomand

Notat cu 5 din 5
iunie 22, 2021

Sunt pacient monitorizat de Dr.Guta.Renofix este natural,are recomandări variate ,este eficient atat in infecții urinare,microcalculi renali dar si in eliminarea metalelor grele,având în vedere că lucrez intr un mediu toxic.Dupa ce mi a fost prescris de către medic ,citind prospectul in întregime am realizat ca acest minunat produs ca si mecanism de acțiune are atat rol diuretic cat si detoxifiant.Utilizarea acestui produs impune o organizare in ceea ce priveste modul de administrare ,dar punând în balanță eficacitatea pe care o are produsul,am incercat sa ma organizez in asa fel incat sa respect întocmai schema de tratament.Diagnosticul a fost de microlitiaza renala dreapta,cand am inceput tratamentul cu Renofix aveam calculi de 5-6mm,rezultatele au fost vizibile dupa prima cura ,de la 5-6mm am ajuns la 2-3mm(dimensiunile calculilor s au diminuat considerabil).
Recomand Renofix cu cea mai mare incredere si datorita faptului ca nu are efecte adverse iar rezultatele au fost vizibile inca din primele 12 zile de medicație.
Narcis A.-Tg.Jiu

NARCIS

Isi merita banii

Notat cu 5 din 5
mai 11, 2021

Face ceea ce spun producatorii. Isi merita fiecare banut. M a salvat de o infectie urinara care nu ceda dupa 10 zile de ciprinol !

Ioana

Rezolvarea problemelor de sănătate, cu RenoFix

Notat cu 5 din 5
aprilie 19, 2021

Am mers pe tratamentul dat de domnul Dr. Stan…acest tratament a fost RenoFix, si nu pot decat sa spun ca…mergand la analize periodic vestea mult asteptata a aparut intr-un final, chisturile mele s-au tot micsorat pana a ajuns in stadiul a numai avea nici macar urma, mercurul se elimina si el intr-o forma destul de buna, deci nu pot decat sa spun asa…mii de multumiri acestui om care mi-a scos in cale acest tratament care mi-a remediat problema si mi-a readus zambetul pe chip…Doamne Ajuta !!

Mavru Ana-Maria

Experienta Renofix

Notat cu 5 din 5
aprilie 2, 2021

In urma unor investigații ecografice am descoperit că am Litiaza Renala(4-5mm).Mi a fost recomandat sa urmez tratament cu Renofix timp de 12 zile(cura).
După prima cura am mers din nou la ecograf, partea superioară a rinichilor se curățase,am urmat si a 2 a cura de 12 zile cu Renofix. La finalul curei sunt foarte bine.
Recomand cu incredere acest produs!
Simona(As.Farmacie)-Craiova

Simona S.

Cistită recidivantă cu E coli

Notat cu 5 din 5
martie 18, 2021

Am avut o cistita, activata si din cauza timpului rece, care a început cu stări de agitație, usturimi, senzație de frig pe abdomen și senzație de urinat des.
Am luat primele capsule de Renofix în prima zi și după aprox. 6 ore au cedat ustirmile, iar peste noapte nu am mai avut presiune pe vezica urinara. A doua zi si urmatoarele, am continuat tratamentul conform schemei, iar in a 5 a zi nu am mai avut senzațiile specifice de cistita. Voi continua tratamentul pana la 12 zile.
Este a doua oara în acest an în care scap de cistita cu Renofix. Voi face inca 2-3 serii de Renofix, cu pauze, ca să nu mai revină cistita cu E coli.

Daniela Teodorescu

Recenzie Renofix

Notat cu 5 din 5
martie 8, 2021

Scriu aceasta recenzie legata de suplimentul alimentar Renofix,pe care l-am recomandat cu incredere pacientilor mei cu microlitiaza renala,colica renala(asociat terapiei medicamentoase)atat in infectii urinare acute,cronice,recurente cat si in preventia recaderilor/recurentelor.
Renofix este un supliment cu care am obtinut rezultate excelente,feedback-ul pozitiv al pacientilor fiindu-mi cea mai buna dovada.
Continui sa il recomand ca si pana acum dar si in patologia legata de expunerea la locul de munca la diverse tipuri de substante si compusi cu metale grele.

Dr Madalina Nicolescu

Response from Renofix - Sanatatea Rinichilor Tai

Bună ziua, vă mulțumim pentru încrederea acordată când ați recomandat produsul Renofix pacienților dumneavoastră și ne bucurăm că, datorită rezultatelor excelente, îl veți recomanda în continuare!

Despre Renofix

RenoFix este compus din pulberi de la 4 plante medicinale, din flora României (urzică, afin, mușețel, coada-calului). Cu o for­mulă românească brevetată, având efecte dovedite asupra pietrelor la rinichi, Renofix contribuie la elimi­narea lor și înlătură disconfortul și ameliorează simptomatologia din colica renală. În plus, luptă împotriva infecțiilor urinare recurente.

Încearcă Renofix

elimină infecțiile urinare, pietrele la rinichi și detoxifică-ți organismul!