Prelucrarea datelor de confidențialitate

Bază legală

REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ŞI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor, în limba engleză General Data Protection Regulation), Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date

Queisser Pharma SRL îşi asumă prevederile legislative și se obligă să prelucreze în condiții de siguranţă şi numai pentru scopurile declarate datele cu caracter personal care sunt/au fost furnizate de dumnevoastră

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

În momentul accesării site-ului, Www.rinichisanatosi.ropoate prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizaţi în mod direct, spre exemplu datele furnizate în cadrul secţiuni de contact, în situaţia în care doriţi să ne contactaţi pe acesta cale.

Scopurile pentru care societatea prelucrează date cu caracter personal vizează:

La momentul accesării site-ului, Www.rinichisanatosi.rova prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru:

  • Rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul şi a îmbunătăţi experienţa dumneavoastră oferită pe Site. Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al rinichisanatosi.rode a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătăți permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
  • Reclamă și publicitate

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Www.rinichisanatosi.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menţionate mai sus.

Despre Renofix

RenoFix este compus din pulberi de la 4 plante medicinale, din flora României (urzică, afin, mușețel, coada-calului). Cu o for­mulă românească brevetată, având efecte dovedite asupra pietrelor la rinichi, Renofix contribuie la elimi­narea lor și înlătură disconfortul și ameliorează simptomatologia din colica renală. În plus, luptă împotriva infecțiilor urinare recurente.

Încearcă Renofix

elimină infecțiile urinare, pietrele la rinichi și detoxifică-ți organismul!