Diagnosticul pietrelor la rinichi

Dacă medicul tău suspectează că ai o piatră la rinichi, este posibil să fie nevoie de o serie de teste și proceduri pentru a pune un diagnostic exact, cum ar fi:

Analiza sângelui

Testele de sânge pot dezvălui dacă în sângele tău se găsește prea mult calciu sau acid uric. Rezultatele testelor de sânge ajută la monitorizarea stării de sănătate a rinichilor și îi oferă medicului suficiente informații pentru a lua decizia de a verifica dacă suferi de alte afecțiuni medicale.

Testul urinei

Testul de urină poate arăta dacă elimini prea multe minerale care determină formarea unei pietre sau prea puține dintre substanțele care au rolul de a împiedica formarea pietrelor. Pentru acest test, medicul tău poate solicita efectuarea a două recolte de urină în două zile consecutive.

Teste imagistice

Pot arăta prezența pietrelor în tractul urinar. Opțiunile variază de la simple raze X abdominale (care însă, este posibil să nu poată depista pietrele mici), până la tomografie computerizată de mare viteză sau cu energie dublă (CT), care pot arăta chiar și pietrele minuscule.

Alte opțiuni imagistice includ o ecografie, un test non-invaziv și urografia intravenoasă, care presupune injectarea de colorant într-o venă a brațului și realizarea unei pielograme intravenoase sau obținerea de imagini CT (urogramă CT), pe măsură ce colorantul ajunge în rinichi și vezică.

Despre Renofix

RenoFix este compus din pulberi de la 4 plante medicinale, din flora României (urzică, afin, mușețel, coada-calului). Cu o for­mulă românească brevetată, având efecte dovedite asupra pietrelor la rinichi, Renofix contribuie la elimi­narea lor și înlătură disconfortul și ameliorează simptomatologia din colica renală. În plus, luptă împotriva infecțiilor urinare recurente.

Încearcă Renofix

elimină infecțiile urinare, pietrele la rinichi și detoxifică-ți organismul!