Diagnosticul infecțiilor urinare

De cele mai multe ori, avem tendința de a înlocui vizita la medic pentru depistarea infecțiilor urinare cu automedicamentația, documentarea pe internet sau o întrebare pusă farmacistului: Ce medicament îmi recomandați pentru infecții urinare.

Ai citit care sunt simptomele unei infecții urinare și ți se pare că se potrivesc celor pe care le simți pe propria piele. Cu toate acestea, auto medicamentația nu este întotdeauna calea cea mai sigură pentru că, este posibil ca problema să fie mai gravă decât vrem să credem.

diagnosticul si tratamentul calculilor renali

Medicul urolog este cel mai în măsură să îți ofere un diagnostic exact. De aceea, nu amâna vizita pentru o serie de teste prin care poți identifica germenii care provoacă infecția.

Și o simplă recoltare de sumar de urină îți poate arăta dacă suferi sau nu de o infecție urinară. Urina este analizată vizual cu ajutorul unui microscop și cu substanțe chimice. În anumite cazuri, medicul îți poate recomanda și o antibiogramă, care te ajută să vezi dacă bacteria care îți provoacă infecția urinară este rezistentă la anumite tipuri de antibiotic.

În cazul în care vrei să știi dacă suferi de afecțiuni ale tractului urinar precum cistita, nefrita și pielonefrita, diagnosticul poate fi stabilit cu ajutorul uroculturii, care determină cantitatea pe mililitru a germenilor.

În cazuri mai grave, medicul îți poate recomanda și o ecografie a aparatului urinar sau o radiografie renovezicală.

Despre Renofix

RenoFix este compus din pulberi de la 4 plante medicinale, din flora României (urzică, afin, mușețel, coada-calului). Cu o for­mulă românească brevetată, având efecte dovedite asupra pietrelor la rinichi, Renofix contribuie la elimi­narea lor și înlătură disconfortul și ameliorează simptomatologia din colica renală. În plus, luptă împotriva infecțiilor urinare recurente.

Încearcă Renofix

elimină infecțiile urinare, pietrele la rinichi și detoxifică-ți organismul!