Cercetarările oamenilor de știință

De ani de zile experții din domeniu (și nu numai) au făcut nenumărate studii de caz despre tot ce ține de calculii renali.

Astfel că...

În această rubrică încercăm să vă ținem la curent cu noutățile din zona de cercetare a litiazei renale prin niște articole importante nouă.

Despre STANCOSIMAGNE 3

STANCOSIMAGNE 3 este la origine forma optimă a unui produs fitofarmaceutic biologic activ de origine vegetală, aflat în utilizare tradițională. Substanțele biologic active principale sunt siliciul organic coloidal și magneziul organic coloidal, care contribuie la...

Litiaza renală manifestată la copii

Copilul A.A., n.2000, a fost diagnosticat la vârsta de 1 an cu infecţii acute ale căilor respiratorii superioare – IACRS, fără alte investigaţii paraclinice. Tratamentele administrate (antiinflamator şi antiinfecţios) în perioada 1 la 2 ani, Paracetamol supozitoare şi Algocalmin, Amoxicilină, Keflex, Nurofen sirop, Panadol sirop sau Calpol sirop, nu au avut efect stabil. La vârsta de 2 ani...

Despre Renofix

RenoFix este compus din pulberi de la 4 plante medicinale, din flora României (urzică, afin, mușețel, coada-calului). Cu o for­mulă românească brevetată, având efecte dovedite asupra pietrelor la rinichi, Renofix contribuie la elimi­narea lor și înlătură disconfortul și ameliorează simptomatologia din colica renală. În plus, luptă împotriva infecțiilor urinare recurente.

Încearcă Renofix

elimină infecțiile urinare, pietrele la rinichi și detoxifică-ți organismul!